About &Axtelius AB

Sedan 2007 har Economa bokföring numera &Axtelius AB hjälpt små och medelstora företag med allt inom redovisning, coaching, företagsutveckling, utbildning, uthyrning av administrativa tjänster samt fengshui.

&Axtelius AB fokuserar på långsiktig, lönsam tillväxt genom sex affärsdrivande kärnområden vilket genererar vinstdrivande tillväxt i kombination med att kunna tillhandahålla samt bidra med största möjliga värde till våra klienter.  

Vår filosofi bygger på att hjälpa och erbjuda helhetslösningar, kvalité istället för kvantitet som genererar mervärde till den verksamhet som klienten bedriver eller önskar att bedriva.

Our
Vision

#Visionataxteliusab 2025

Vår vision är att vi är tillsammans med våra klienter oavsett var i världen de eller vi befinner sig.

Vi får förtroende från kunder genom vår kunskap, vårt engagemang, vår glädje, vår flexibilitet, innovation, vår värdegrund och att arbeta nära våra klienter.

Vi är nyfikna på omvärlden och vi har en vilja att utvecklas, vilket är avgörande och hjälper oss att bygga en kraftfull organisation och leverera tillväxt, år efter år.

Vi genomför innovativa processer både internt och externt för att kunna utveckla ett hållbart stöd för våra klienter samt har ambitionen att vara en av marknadens bästa samarbetspartners.

your dreams come to life

#clientataxteliusab

Genom personligt engagemang, kunskap och ledande digitala och innovativa lösningar strävar vi efter en bättre framtid för dig och ditt företag och att dina drömmar skall förverkligas.

Det skall vara enkelt, professionellt men ändå personligt att jobba med oss. Vi jobbar arbetsplatsoberoende och arbetstidoberoende vilket gör att vi tillämpar en mer flexibel tillgänglighet.

"

Company designer // owner

Christina Axtelius

Jag tror att varje företags design är personlig.  Vi måste förstå kunderna och knyta an till dem, vara en del av deras dröm & verklighet.

Work
&Axtelius AB

#workataxteliusab

&Axtelius AB arbetar i ett dreamteam av glada, ambitiösa och professionella medarbetare och samarbetspartners med stor drivkraft. Vi gillar människor, nöjda klienter, affärer, spontana skratt, nya ideér, att umgås, hållbarhet och jämlikhet. 

Dream Team

Christina Axtelius

Businesscoach, Redovisningskonsult

Eveliina Sahlin

Assistent

Sofie Rosencrantz

Virtuell Assistent

Kontakta oss idag för offert!

Företagets adress och säte

Trönningebjärsvägen 37 432 47 Varberg

Telefon

Växel 0340 - 170 10

Christina 0739-150033

Email

christina.axtelius@outlook.com